TB Butiksrenovering Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva montering och försäljning av butiks- inredningar, förvalta fast och lös egendom samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TB Butiksrenovering Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är TB Butiksrenovering Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 1991-09-19 så skapades TB Butiksrenovering Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel TB Butiksrenovering Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

TB Butiksrenovering Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556432-1510 är organisationsnummret för företaget som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är TB Butiksrenovering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med TB Butiksrenovering Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-59073696 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom TB Butiksrenovering Aktiebolag är Brändefors, Kurt Thomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Brändefors, Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisor, Morberg, Kjell Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .