Jebell Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsulterande ingenjörsverksamhet, förvärv och uthyrning av fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet dock ej sådan som avser lagen om bank- och kreditrörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jebell Konsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är Jebell Konsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 1991-11-20 så skapades Jebell Konsult Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Jebell Konsult Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Jebell Konsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556436-3173 är organisationsnummret för bolaget som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Jebell Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Jebell Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Barbro Kristina -Eriksson, Rolf Viktor Gilbert

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jebell Konsult Aktiebolag är Eriksson, Barbro Kristina som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Carl Jonas Victor som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Rolf Viktor Gilbert som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Sabel, Anna Matilda Kristina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Peter Åström AB som är född och har titeln Revisor.