Logografia Gruppen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva marknadsföring, försäljning och genomförande av utbildning inom området mänsklig kommunikation och med tyngdpunkt på retorik, förlagsverksamhet med retorik, juridik, försäljning och marknadsföring som viktigaste specialiteer, på uppdragsbasis arbeta med att skriva tal och debattartiklar på uppdrag av företag, myndigheter och organisationer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Logografia Gruppen Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är Logografia Gruppen Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 1991-12-30 så skapades Logografia Gruppen Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Logografia Gruppen Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Logografia Gruppen Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556440-2500 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Logografia Gruppen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Logografia Gruppen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-4509999 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hanefalk, Christer

Följande personer är på något sätt aktiva inom Logografia Gruppen Aktiebolag är Hanefalk, Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hanefalk, Sofia Christine som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanefalk, Carl Fredrik som är född 1981 och har titeln Suppleant, Åsheim, Nils Peter som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor, .