Ostlunds AB

Stockholms län

Information

Ostlunds AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Ostlunds AB finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ostlunds AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ostlunds AB har haft sedan 1994-01-01. Ostlunds AB har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ostlunds AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ostlunds AB Privat, ej börsnoterat.

Ostlunds AB har idag 556442-7184 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Ostlunds AB

Bolaget skall bedriva konsultation och installation av el samt övrig konsultation av fastighet- och företagsutveckling och därmed förenlig verksamhet.

I Ostlunds AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .