Frank Rodillas Hus och Snickeriservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Frank Rodillas Hus och Snickeriservice Aktiebolag är ett företag som finns i Upplands-Väsby. I Frank Rodillas Hus och Snickeriservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rodillas, Carl Frank som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ingrid Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Warborn, Hans Sten Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Frank Rodillas Hus och Snickeriservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Frank Rodillas Hus och Snickeriservice Aktiebolag på telefon 070-2465532.

Bolaget skall bedriva bygg- och snickeriverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Frank Rodillas Hus och Snickeriservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Frank Rodillas Hus och Snickeriservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Frank Rodillas Hus och Snickeriservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Frank Rodillas Hus och Snickeriservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Frank Rodillas Hus och Snickeriservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Frank Rodillas Hus och Snickeriservice Aktiebolag har 556450-2994 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.