Väsby Larm Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Väsby Larm Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Upplands-Väsby här finns det många olika Aktiebolag. Väsby Larm Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Upplands-Väsby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Väsby Larm Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556451-9006.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-59082022 alternativt besöka eller skicka post till Väsby Larm Aktiebolag på följande adress Kanalv. 3 B, 194 61, Upplands Väsby.

Väsby Larm Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-02-25.

I Väsby Larm Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Danielsson, Per Håkan Waldemar som är född 1956 och har titeln Suppleant , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultation, projektering & försäljning av larmsystem för Väsby Lås & Alarm. Bolaget skall även bedriva installation samt handel med fastigheter och värdepapper åt koncernen Väsby Lås & Alarm. Bolaget skall förvalta värdepapper och anläggningstillgångar samt därmed förenlig verksamhet.