MELAB Entreprenad i Upplands Väsby Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns MELAB Entreprenad i Upplands Väsby Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Upplands-Väsby här finns det många olika Aktiebolag. MELAB Entreprenad i Upplands Väsby Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Upplands-Väsby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

MELAB Entreprenad i Upplands Väsby Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556454-4582.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-51177400 alternativt besöka eller skicka post till MELAB Entreprenad i Upplands Väsby Aktiebolag på följande adress Vargmötesv. 11, 186 30, Vallentuna.

MELAB Entreprenad i Upplands Väsby Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I MELAB Entreprenad i Upplands Väsby Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Kask, Dan Markus som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.