Bengt Nilsson Bygg & Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bengt Nilsson Bygg & Konsult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som Bengt Nilsson Bygg & Konsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bengt Nilsson Bygg & Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-08-09.

Bengt Nilsson Bygg & Konsult Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-10-19. Men sedan 1992-01-01 så har Bengt Nilsson Bygg & Konsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mälbyhamn, 760 40, Väddö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bengt Nilsson Bygg & Konsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0176-50599.

Upplands-Väsby arbetar för att bolag som Bengt Nilsson Bygg & Konsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bengt Nilsson Bygg & Konsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva entreprenad- och konsultverksamhet inom byggsektorn, förvärv, förädling och försäljning av fast egendom, aktier, andelar och andra värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bengt Nilsson Bygg & Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bengt Nilsson Bygg & Konsult Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Bengt Fritz Johan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Monica Linnéa som är född 1946 och har titeln Suppleant, Pettersson, Per Olof Konrad som är född 1949 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bengt Nilsson Bygg & Konsult Aktiebolag är 556455-3054.