Enkel Fordonsuthyrning Sverige AB

Stockholms län

Information

Enkel Fordonsuthyrning Sverige AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Enkel Fordonsuthyrning Sverige AB finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Enkel Fordonsuthyrning Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Enkel Fordonsuthyrning Sverige AB har haft sedan 1995-01-01. Enkel Fordonsuthyrning Sverige AB har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Enkel Fordonsuthyrning Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kanalv. 4, 194 61, Upplands Väsby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Upplands-Väsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Enkel Fordonsuthyrning Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Enkel Fordonsuthyrning Sverige AB har idag 556468-3661 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Enkel Fordonsuthyrning Sverige AB

Bolagets verksamhet omfattar försäljning av lackeringstjänster, plåtarbeten och andra tjänster och varor för bilvård. Dessutom skall bolaget bedriva uthyrning av fordon samt äga och förvalta värdepapper, fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Enkel Fordonsuthyrning Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Moberg, Jan Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Schüssler, Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Selmeklev, Bo Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Deurell, Ole som är född 1954 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor, .