Jan Brundin Ekonomikonsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

556471-2452 är organisationsnummer för företaget Jan Brundin Ekonomikonsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jan Brundin Ekonomikonsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som Jan Brundin Ekonomikonsult Aktiebolag finns i.

Jan Brundin Ekonomikonsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-08-10 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jan Brundin Ekonomikonsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Jan Brundin Ekonomikonsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jan Brundin Ekonomikonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jan Brundin Ekonomikonsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-59080688 eller genom brev på följande adress:
Rimstaholmsv. 9, 194 54, Upplands Väsby

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultverksamhet för uppdrags- givares räkning samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fast och lös egendom samt idka där- med förenlig verksamhet. Verksamheten skall även omfatta avels- verksamhet för hästar, utbildningar av hästar, samt inackorde- ringsverksamhet för hästar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jan Brundin Ekonomikonsult Aktiebolag och det är Brundin, Jan Olov som är född 1944 och har titeln VD, Brundin, Jan Olov som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Brundin, Mia Anette som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öberg, Per Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor,