The Polish Man AB

Stockholms län

Information

The Polish Man AB är ett bolag som finns i Upplands-Väsby. I The Polish Man AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Sölve Lars Tony som är född 1976 och har titeln VD, Karlsson, Sölve Lars Tony som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Erik Magnus som är född 1976 och har titeln Suppleant, Jansson, Anders Åke som är född 1948 och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med The Polish Man AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå The Polish Man AB på telefon 08-59091964.

Bolaget skall bedriva transportentreprenader, utbildning inom bilvård, driva bilvårdsanläggning samt friskvårdsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är The Polish Man AB av bolagstypen Aktiebolag.

The Polish Man AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

The Polish Man AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och The Polish Man AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för The Polish Man AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

The Polish Man AB har 556480-5082 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.