Liacon AB

Stockholms län

Information

556488-9037 är organisationsnummer för företaget Liacon AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Liacon AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som Liacon AB finns i.

Liacon AB har varit registrerat sedan 1994-06-22 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Liacon AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Liacon AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Liacon AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Liacon AB så kan ni göra det på telefon genom 08-59099440 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel och uthyrningsverksamhet med standardiserade trähus ävensom med produkter med anknytning till byggnads- och anläggningsindustrin samt att driva annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Liacon AB och det är Eliasson, Ellen Ingegerd som är född 1947 och har titeln Likvidator, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, van Lienden, Klas som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,