HusvagnSpecialisten i Upplands Väsby AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av nya och begagnade husvagnar, husbilar med tillbehör samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HusvagnSpecialisten i Upplands Väsby AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är HusvagnSpecialisten i Upplands Väsby AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 1994-09-26 så skapades HusvagnSpecialisten i Upplands Väsby AB och företaget är har F-skattsedel HusvagnSpecialisten i Upplands Väsby AB har haft det sedan 2000-12-14.

HusvagnSpecialisten i Upplands Väsby AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-12-14

556491-0361 är organisationsnummret för företaget som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är HusvagnSpecialisten i Upplands Väsby AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med HusvagnSpecialisten i Upplands Väsby AB så går det att nå dem via telefon på 08-59411220 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom HusvagnSpecialisten i Upplands Väsby AB är Hägg, Lars Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägg, Karin Ingrid som är född 1919 och har titeln Suppleant, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisor, Johansson, Ulf Peter som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .