Bortom Lagom AB

Stockholms län

Information

Bortom Lagom AB är ett företag som finns i Upplands-Väsby. I Bortom Lagom AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westerståhl, Nils Gustaf Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Carbring, Annette Birgitta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ericsson, Bo Anders Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Ericsson & Ericsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bortom Lagom AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bortom Lagom AB på telefon .

Bolaget skall bedriva marknadsundersökningar, marknadskonsultationer samt kapital- och egendomsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bortom Lagom AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bortom Lagom AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bortom Lagom AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Bortom Lagom AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bortom Lagom AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bortom Lagom AB har 556491-4462 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.