Scanstab Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med och uthyrning av maskiner för markstabilisering samt bedriva tekniska konsultationer i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Scanstab Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är Scanstab Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 1994-09-27 så skapades Scanstab Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Scanstab Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Scanstab Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556494-9831 är organisationsnummret för företaget som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Scanstab Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Scanstab Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5895959 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Scanstab Aktiebolag är Helin, Juha Unto Uolevi som är född 1962 och har titeln VD, Helin, Juha Unto Uolevi som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Templar, Jonathan Mark som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Harju, Hannu Antero som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .