Fysiofix Aktiebolag

Stockholms län

Information

Fysiofix Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Fysiofix Aktiebolag finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fysiofix Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Fysiofix Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Fysiofix Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gränsg. 42, 741 96, Knivsta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-55540900.

Upplands-Väsby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fysiofix Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Fysiofix Aktiebolag har idag 556499-9141 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fysiofix Aktiebolag

Bolaget skall utveckla, marknadsföra och sälja datastödda hjälpmedel samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Fysiofix Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åhrlin, Sten Anders som är född 1945 och har titeln VD, Åhrlin, Sten Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Sture Alf Bertrand som är född 1931 och har titeln Suppleant, Jansson, Anders Peter som är född 1971 och har titeln Revisor, Markman, Malin Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Sollentuna Revisionsbyrå KB som är född och har titeln RevisorFinnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .