Electronic Arts Sweden AB

Stockholms län

Information

Electronic Arts Sweden AB är ett av många företag som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som Electronic Arts Sweden AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Electronic Arts Sweden AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Electronic Arts Sweden AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-01-18. Men sedan 1995-01-01 så har Electronic Arts Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Katarinav. 15, 116 45, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Electronic Arts Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6587800.

Upplands-Väsby arbetar för att företag som Electronic Arts Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Electronic Arts Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att tillverka, distribuera, marknadsföra och försälja datamjukvara och andra mediaprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Electronic Arts Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Electronic Arts Sweden AB och det är följande personer, Kohl, Glen Arlen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Bradley, Mark Thomas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Reynolds, Daniel som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerlund, Birgit Marie som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Skeppstedt, Sven Anders Christer som är född 1948 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Electronic Arts Sweden AB är 556502-9062.