Björn U Flink VVS-Ingenjör AB

Stockholms län

Information

Björn U Flink VVS-Ingenjör AB är ett bolag som finns i Upplands-Väsby. I Björn U Flink VVS-Ingenjör AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Flink, Björn Uno som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultgren, Gun-Britt som är född 1935 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Sven Östen som är född 1948 och har titeln Revisor, Sven Lundqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Björn U Flink VVS-Ingenjör AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Björn U Flink VVS-Ingenjör AB på telefon 08-59085038.

Bolaget skall bedriva konsultationer, projekt- och produktionsledning inom VVS- området, köpa, sälja, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Björn U Flink VVS-Ingenjör AB av bolagstypen Aktiebolag.

Björn U Flink VVS-Ingenjör AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Björn U Flink VVS-Ingenjör AB innehar ej F-skattsedel och Björn U Flink VVS-Ingenjör AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Björn U Flink VVS-Ingenjör AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Björn U Flink VVS-Ingenjör AB har 556504-8369 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.