Sermavik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Sermavik Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Sermavik Aktiebolag finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sermavik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sermavik Aktiebolag har haft sedan 2000-03-27. Sermavik Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Sermavik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Karins v. 3, 194 54, Upplands Väsby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59075700.

Upplands-Väsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sermavik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sermavik Aktiebolag har idag 556512-1703 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sermavik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva rekreations- och vårdverksamhet, konsultverksamhet och utbildning inom personaladministrativa och ekonomiska frågor, förvalta fast och lös egendom samt bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Sermavik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åhl, Jan Ivan Heino som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Markusson, Bengt Rune Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröberg Åhl, Irén som är född 1957 och har titeln Suppleant, Markman, Malin Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.