Anders Källström Entreprenad Aktiebolag

Stockholms län

Information

Anders Källström Entreprenad Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Anders Källström Entreprenad Aktiebolag finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anders Källström Entreprenad Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Anders Källström Entreprenad Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Anders Källström Entreprenad Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Anders Källström Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rosersbergsv. 47 B, 195 71, Rosersberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-59075075.

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Anders Källström Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Anders Källström Entreprenad Aktiebolag har idag 556516-5866 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Anders Källström Entreprenad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva anläggnings- och byggverksamhet, konsultation inom nämnda områdetn samt därmed förenlig verksamhet.

I Anders Källström Entreprenad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Hans Pether som är född 1979 och har titeln VD, Larsson, Hans Pether som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Kent Patrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norlin, Jan Sune Dennis som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Skanz, Kjell Thomas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Stig Krister som är född 1975 och har titeln RevisorBredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .