Eidissen Invest Aktiebolag

Stockholms län

Information

Eidissen Invest Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Eidissen Invest Aktiebolag finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eidissen Invest Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Eidissen Invest Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Eidissen Invest Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Eidissen Invest Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Amorgränd 6, 192 75, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-968828.

Upplands-Väsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Eidissen Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Eidissen Invest Aktiebolag har idag 556520-1877 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Eidissen Invest Aktiebolag

Bolaget skall äga, förvalta, köpa och sälja värdepapper och fonder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Eidissen Invest Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eidissen, Paul Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagman Eidissen, Ann-Sofie Helena som är född 1965 och har titeln Suppleant, Eriksson Heinakroon, Göran Olof P som är född 1973 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .