MGB Teknik AB

Stockholms län

Information

MGB Teknik AB är ett företag som finns i Upplands-Väsby. I MGB Teknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berglund, Mats Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Göran Nils Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Vigren, Anna Sofia som är född 1972 och har titeln Suppleant, Vik, Bo Sören som är född 1964 och har titeln Revisor, Kleberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MGB Teknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MGB Teknik AB på telefon 08-59094440.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av maskiner och förnödenheter för livsmedels- och läkemedels-, kemteknisk- dryckes- och plast- samt pappersindustrin och handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är MGB Teknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

MGB Teknik AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MGB Teknik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och MGB Teknik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MGB Teknik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berglund, Mats Gunnar -Eriksson, Göran Nils Olof

MGB Teknik AB har 556520-7213 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.