Sam Semiconductor Sweden AB

Stockholms län

Information

Sam Semiconductor Sweden AB är ett av många verksamheter som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som Sam Semiconductor Sweden AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sam Semiconductor Sweden AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-08-27.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till YTTERSPÅRET 39, 187 54, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sam Semiconductor Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59410840.

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter som Sam Semiconductor Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sam Semiconductor Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av integrerade kretsar för data-, telefoni- och industribranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sam Semiconductor Sweden AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sam Semiconductor Sweden AB och det är följande personer, Göranson, Kerstin Ingrid som är född 1953 och har titeln Likvidator, Johansson, Marcus Anders Christer som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sam Semiconductor Sweden AB är 556532-7904.