Dahlins Bil Aktiebolag

Stockholms län

Information

556537-6802 är organisationsnummer för verksamheten Dahlins Bil Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dahlins Bil Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som Dahlins Bil Aktiebolag finns i.

Dahlins Bil Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-02-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dahlins Bil Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Dahlins Bil Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Upplands-Väsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dahlins Bil Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Dahlins Bil Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-59082498 eller genom brev på följande adress:
Vikingav. 7, 194 68, Upplands Väsby

Bolaget skall bedriva bilförsäljning ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dahlins Bil Aktiebolag och det är Dalin, Bert Richard som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalin, Iris Elsbet Vineta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hartell Borgstrand, Lars Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ranby Revisorer som är född och har titeln Revisor,