Atonator AB

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom administrativ utveckling med särskild inriktning mot bank, finans och försäkring, kapitalförvaltning, handel med värdepapper, ädla metaller och stenar, samt keramik och manufakturvaror, tekniska illustrationer, reklam och konsthantverk samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Atonator AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är Atonator AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 1997-01-16 så skapades Atonator AB och företaget är har F-skattsedel Atonator AB har haft det sedan 1997-01-01.

Atonator AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556537-9137 är organisationsnummret för företaget som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Atonator AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Atonator AB så går det att nå dem via telefon på 08-6606470 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Blomdell Löfqvist, Anita Alice E -Löfqvist, Kurt Arne

Följande personer är på något sätt aktiva inom Atonator AB är Blomdell Löfqvist, Anita Alice E som är född 1946 och har titeln VD, Blomdell Löfqvist, Anita Alice E som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfqvist, Kurt Arne som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfqvist, Pernilla Helena Elisabeth som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor.