Cleo invest AB

Stockholms län

Information

Cleo invest AB är en verksamhet som finns i Upplands-Väsby. I Cleo invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindmark, Lars Mikael som är född 1961 och har titeln VD, Lindmark, Lars Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindmark, Ann-Cathrin Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Karlestedt, Jan Oscar som är född 1954 och har titeln Revisor, Rottbers, Ture Olof som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Affärssynergi JK AB som är född och har titeln RevisorWinthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Cleo invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Cleo invest AB på telefon 08-59032000.

Bolaget skall bedriva konsultationer inom marknadsföring och företagsekonomi. Bolaget skall även bedriva import, grossistförsäljning samt handel med hälsokost, naturläkemedel och biomedicin. Därtill agenturverksamhet inom och uthyrning av apparatur inom bioresonans och biomedicin. Dessutom skall bolaget förvalta lös och fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Cleo invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

Cleo invest AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Cleo invest AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-06-12 och Cleo invest AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-06-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Cleo invest AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Cleo invest AB har 556539-6255 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.