ArtMesh Invest AB

Stockholms län

Information

ArtMesh Invest AB är en verksamhet som finns i Upplands-Väsby. I ArtMesh Invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Erkers, Hans Olov som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedblom, Monica Christina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lüsch, Leif Johan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Lüsch & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ArtMesh Invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå ArtMesh Invest AB på telefon 08-59411248.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av arkitektur- och designartiklar inom områdena byggnation och inredning. Bedriva konsultverksamhet inom filterteknik, ekonomi, försäljning och management. Förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är ArtMesh Invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

ArtMesh Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

ArtMesh Invest AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och ArtMesh Invest AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ArtMesh Invest AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Erkers, Hans Olov -Hedblom, Monica Christina

ArtMesh Invest AB har 556543-8560 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.