Transportservice i Väsby AB

Stockholms län

Information

Transportservice i Väsby AB är ett av många verksamheter som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som Transportservice i Väsby AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Transportservice i Väsby AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Transportservice i Väsby AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-10-29. Men sedan 1997-01-01 så har Transportservice i Väsby AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till SANDNÄSVÄGEN 40, 840 30, Rätan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Transportservice i Väsby AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6237500.

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter som Transportservice i Väsby AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Transportservice i Väsby AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva taxirörelse, transport och distribution av varor samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Transportservice i Väsby AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Transportservice i Väsby AB och det är följande personer, Rosenqvist, Kent Åke som är född 1949 och har titeln VD, Rosenqvist, Kent Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Robertsson, Per Henrik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenqvist, Hanne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Blomgren, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Transportservice i Väsby AB är 556546-3691.