Upplands Väsby Mäklarjour Aktiebolag

Stockholms län

Information

556547-2437 är organisationsnummer för företaget Upplands Väsby Mäklarjour Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Upplands Väsby Mäklarjour Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som Upplands Väsby Mäklarjour Aktiebolag finns i.

Upplands Väsby Mäklarjour Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-11-05 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Upplands Väsby Mäklarjour Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Upplands Väsby Mäklarjour Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Upplands Väsby Mäklarjour Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Upplands Väsby Mäklarjour Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-59129800 eller genom brev på följande adress:
Nymärsta Kulle 1, 195 30, Märsta

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri samt därmed liknande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Upplands Väsby Mäklarjour Aktiebolag och det är Burman, Erik Håkan som är född 1945 och har titeln VD, Burman, Erik Håkan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Burman, Annika Linnéa Kristina som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjörin, Anna Sandra Linnéa som är född 1977 och har titeln Suppleant, Persson, Karl Stefan som är född 1943 och har titeln Revisor, Larcy Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor