G U I Development Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Upplands-Väsby och G U I Development Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och G U I Development Aktiebolag är ett av dem. Statusen för G U I Development Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

G U I Development Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-12-09. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som G U I Development Aktiebolag ska trivas.

G U I Development Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Upplands-Väsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva dataprogramutveckling, genom konsultverksamhet och egen regi, samt utbildning inom databranschen, och därmed förenlig verksamhet. Köp och försäljning av värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att G U I Development Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är G U I Development Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med G U I Development Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0708-265804.

Firman tecknas var för sig av -Samuelsson, Anne Maria -Sundström, Bo Christer Jörgen.

De som är på något sätt har med G U I Development Aktiebolag är Sundström, Bo Christer Jörgen som är född 1963 och har titeln VD, Sundström, Bo Christer Jörgen som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Anne Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lindblom, Nils Stefan som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

G U I Development Aktiebolag har 556548-8334 som sitt organisationsnummer.