Mounis Al Ghani AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Mounis Al Ghani AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Upplands-Väsby här finns det många olika Aktiebolag. Mounis Al Ghani AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Upplands-Väsby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Mounis Al Ghani AB är momsregistrerat sedan2009-09-03 och har organisationsnummer 556554-0209.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-59082530 alternativt besöka eller skicka post till Mounis Al Ghani AB på följande adress Backlöksv. 46, 165 77, Hässelby.

Mounis Al Ghani AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Mounis Al Ghani AB så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Jan Erik Lennart som är född 1939 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremål för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fast egendom och värdepapper, restaurangrörelse, servering, catering, tillagning och försäljning av såser och soppor samt därmed förenlig verksamhet.