Fornboda Gård AB

Stockholms län

Information

Fornboda Gård AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Fornboda Gård AB finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fornboda Gård AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Fornboda Gård AB har haft sedan 1998-01-01. Fornboda Gård AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fornboda Gård AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fornbodav., 194 92, Upplands Väsby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-51020444.

Upplands-Väsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Fornboda Gård AB Privat, ej börsnoterat.

Fornboda Gård AB har idag 556559-9734 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fornboda Gård AB

Bolaget ska bedriva utveckling av ridsportkoncept såsom boxuthyrning, instruktion, utbildning, träning, massage och hovslagning jämte försäljning av tävlingshästar och hundar. Äga och förvalta fast egendom bland annat uthyrning av bostädetr samt därmed förenlig verksamhet. Dessutom ska bolaget bedriva administrativa tjänster, datatjänster såsom systemutveckling, nätverksbyggnad, systemdrift och registrering.

I Fornboda Gård AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Westring, Haide Carina som är född 1963 och har titeln VD, Westring, Haide Carina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Viperstrand, Torbjörn som är född 1966 och har titeln Suppleant, Adolphson, Claes Johan Gustaf som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .