SYSIN AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Upplands-Väsby och SYSIN AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och SYSIN AB är ett av dem. Statusen för SYSIN AB är att Bolaget är aktivt.

SYSIN AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-05-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som SYSIN AB ska trivas.

SYSIN AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Upplands-Väsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT med inriktning mot stordatorer, PC-utveckling, internet och multimedia samt även prestationsutveckling och mental träning inom idrott ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SYSIN AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är SYSIN AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med SYSIN AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0560-10736.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med SYSIN AB är Andersson, Bengt Verner som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundén, Karl Sture Sigfrid som är född 1941 och har titeln Suppleant, Elbra, Siv Katrine som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

SYSIN AB har 556570-4458 som sitt organisationsnummer.