Wäsby Golf Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Wäsby Golf Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Upplands-Väsby här finns det många olika Aktiebolag. Wäsby Golf Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Upplands-Väsby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Wäsby Golf Aktiebolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556577-1150.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-51410330 alternativt besöka eller skicka post till Wäsby Golf Aktiebolag på följande adress Nibblev. Nibble Gård, 194 92, Upplands Väsby.

Wäsby Golf Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Wäsby Golf Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Visén, Bengt Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . , Leife, Charlotte Hilda Helena som är född 1958 och har titeln Suppleant , Åkerblom, Leif Gustaf som är född 1939 och har titeln Suppleant . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva golfverksamhet, golfbaneskötsel, fastighetsunderhåll samt idka därmed förenlig verksamhet.