Made by Storm Aktiebolag

Stockholms län

Information

556580-8358 är organisationsnummer för bolaget Made by Storm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Made by Storm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som Made by Storm Aktiebolag finns i.

Made by Storm Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-11-30 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Made by Storm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Made by Storm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Made by Storm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Vill ni komma i kontakt med Made by Storm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-4242752 eller genom brev på följande adress:
Råbäcksv. 21, 194 65, Upplands Väsby

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet och marknadsföring inom reklambranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Made by Storm Aktiebolag och det är Storm, Roland Nils som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Storm, Ulf Arnljot Nils som är född 1923 och har titeln Suppleant, Markman, Malin Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,