TROX Sverige AB

Stockholms län

Information

TROX Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som TROX Sverige AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

TROX Sverige AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-08-27.

TROX Sverige AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-03-07. Men sedan 2000-07-19 så har TROX Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Johanneslundsv. 3, 194 61, Upplands Väsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TROX Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55540935.

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter som TROX Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TROX Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av ventilationsmaterial och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TROX Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Kairenius Dahlin, Kerstin Elisabeth -Lindgren, Dan Gustav Peter.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TROX Sverige AB och det är följande personer, Kairenius Dahlin, Kerstin Elisabeth som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Lindgren, Dan Gustav Peter som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Reuter, Lutz som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Brinkmann, Udo Günter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Holthe, Tore som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.Ragnarsson, Eva Heléne som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för TROX Sverige AB är 556582-7903.