Rockpartners AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av utrustning, tekniker, chaufförer, servicepersonal inom musikbranschen, musikproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rockpartners AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är Rockpartners AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 2000-04-04 så skapades Rockpartners AB och företaget är har F-skattsedel Rockpartners AB har haft det sedan 2000-05-02.

Rockpartners AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-05-02

556589-2436 är organisationsnummret för företaget som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Rockpartners AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Rockpartners AB så går det att nå dem via telefon på 08-59093255 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rockpartners AB är Häggblom, Per Eugen som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggblom, Pia Kristiina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hassis, Per Folke Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .