Runby Bensin & Livs AB

Stockholms län

Information

Runby Bensin & Livs AB är ett av många bolag som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som Runby Bensin & Livs AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Runby Bensin & Livs AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-09-01.

Runby Bensin & Livs AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-04-18. Men sedan 2000-09-01 så har Runby Bensin & Livs AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Karlbergsv. 7, 194 34, Upplands Väsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Runby Bensin & Livs AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59034840.

Upplands-Väsby arbetar för att bolag som Runby Bensin & Livs AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Runby Bensin & Livs AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse med dagligvaruhandel, uthyrning av fordon och släpvagnar, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Runby Bensin & Livs AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Runby Bensin & Livs AB och det är följande personer, Bramstång, Björn Rickard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bramstång, Monica Elisabeth som är född 1966 och har titeln Suppleant, Holm, Gun Elisabeth som är född 1955 och har titeln Revisor, Tommy Holm Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Runby Bensin & Livs AB är 556589-6320.