Salong DeNova AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Salong DeNova AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Upplands-Väsby här finns det många olika Aktiebolag. Salong DeNova AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Upplands-Väsby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Salong DeNova AB är momsregistrerat sedan2000-09-25 och har organisationsnummer 556595-0713.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-59030635 alternativt besöka eller skicka post till Salong DeNova AB på följande adress Hagv. 29, 194 40, Upplands Väsby.

Salong DeNova AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-09-25.

I Salong DeNova AB så sitter följande personer i styrelsen: , Pålsson, Leif Anders Dennis som är född 1982 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva barberar- och frisörsverksamhet, idka försäljning av kosmetika, hårvårdsprodukter etc, uthyrning av frisörstolar, förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig versamhet.