ACO Hud Nordic AB

Stockholms län

Information

I Upplands-Väsby finns det ett Aktiebolag som heter ACO Hud Nordic AB. Det finns flera företag som liknar ACO Hud Nordic AB i Stockholms län. Upplands-Väsby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

ACO Hud Nordic AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-10-30 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-12-12 så har ACO Hud Nordic AB varit registrerat och sedan 2003-10-30 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är ACO Hud Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med ACO Hud Nordic AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kanalv. 14, 194 61, Upplands Väsby. Vi ni istället prata med ACO Hud Nordic AB så kan ni göra det på 08-6223650.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av kosmetiska varor, äga och förvalta aktier i dotterbolag samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Grindborg Orre, Annika Birgitta som är född 1952 och har titeln VD, Grindborg Orre, Annika Birgitta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sabbe, Sam Albert Camiel som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, De Saedeleer, Barbara som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Åsell, Bo Kenneth som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

ACO Hud Nordic AB har 556602-6224 som sitt organisationsnummer.