Charles Berglund AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Upplands-Väsby och Charles Berglund AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Charles Berglund AB är ett av dem. Statusen för Charles Berglund AB är att Bolaget är aktivt.

Charles Berglund AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-03-01. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där företaget finns i jobbar för att företag som Charles Berglund AB ska trivas.

Charles Berglund AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05. I Upplands-Väsby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet omfattande föredrag och konsultuppdrag inom media företrädesvis med inriktning mot idrottssektorn, inklusive trav samt handel med aktier och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Charles Berglund AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05.

Idag är Charles Berglund AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Charles Berglund AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -Berglund, Ralph Douglas Charles -Berglund, Tova Linnea.

De som är på något sätt har med Charles Berglund AB är Berglund, Ralph Douglas Charles som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Tova Linnea som är född 1970 och har titeln Suppleant, Bolin, My Gudrun Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Balansen Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Charles Berglund AB har 556607-4885 som sitt organisationsnummer.