Kalaskokerskan Bébé Aktiebolag

Stockholms län

Information

556610-6935 är organisationsnummer för bolaget Kalaskokerskan Bébé Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kalaskokerskan Bébé Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som Kalaskokerskan Bébé Aktiebolag finns i.

Kalaskokerskan Bébé Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-05-09 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kalaskokerskan Bébé Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-15.

Kalaskokerskan Bébé Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kalaskokerskan Bébé Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kalaskokerskan Bébé Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0158-12026 eller genom brev på följande adress:
Högbergsg. 15, 151 33, Södertälje

Bolaget skall bedriva catering, anordna fester, matlagningskurser och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kalaskokerskan Bébé Aktiebolag och det är Sjöstedt, Bébé Christina Sturedotter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hamilton Padin, Iris E Catharina M som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hamilton Padin, Iris E Catharina M som är född 1951 och har titeln Delgivningsbar person, Brockman, Ulrika Maria Gudrun som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,