Yvonne Hedlund Redovisning AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Upplands-Väsby och Yvonne Hedlund Redovisning AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Yvonne Hedlund Redovisning AB är ett av dem. Statusen för Yvonne Hedlund Redovisning AB är att Bolaget är aktivt.

Yvonne Hedlund Redovisning AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-11-08. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Yvonne Hedlund Redovisning AB ska trivas.

Yvonne Hedlund Redovisning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-19. I Upplands-Väsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra redovisningstjänster och bedriva konsultverksamhet inom skatter och organisation samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Yvonne Hedlund Redovisning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-19.

Idag är Yvonne Hedlund Redovisning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Yvonne Hedlund Redovisning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59400185.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Yvonne Hedlund Redovisning AB är Hedlund, Yvonne Linnea Marie som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Rolf John Olov som är född 1934 och har titeln Suppleant, Röcklinger, Åke Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, Västerled Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Yvonne Hedlund Redovisning AB har 556618-0302 som sitt organisationsnummer.