Staytee Comtank AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Upplands-Väsby och Staytee Comtank AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Staytee Comtank AB är ett av dem. Statusen för Staytee Comtank AB är att Bolaget är aktivt.

Staytee Comtank AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-12-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där företaget finns i jobbar för att företag som Staytee Comtank AB ska trivas.

Staytee Comtank AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-04. I Upplands-Väsby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska ha till ändamål att bedriva reklambyråverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget idka resebyråverksamhet med inriktning på golfresor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Staytee Comtank AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-04.

Idag är Staytee Comtank AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Staytee Comtank AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55923354.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Staytee Comtank AB är Lindberg, Ulf Jimmy som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Anna Catharina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Olsson, Dag Jonas som är född 1961 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Staytee Comtank AB har 556619-1978 som sitt organisationsnummer.