Snickeboa Bygg i Stockholm AB

Stockholms län

Information

556619-3214 är organisationsnummer för verksamheten Snickeboa Bygg i Stockholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Snickeboa Bygg i Stockholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som Snickeboa Bygg i Stockholm AB finns i.

Snickeboa Bygg i Stockholm AB har varit registrerat sedan 2001-11-23 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Snickeboa Bygg i Stockholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-16.

Snickeboa Bygg i Stockholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Upplands-Väsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Snickeboa Bygg i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Snickeboa Bygg i Stockholm AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8485986 eller genom brev på följande adress:
Bryggeriv. 3, 194 36, Upplands Väsby

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva verksamhet inom bygg, mark och plattsättning samt äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Snickeboa Bygg i Stockholm AB och det är Blomqvist, Ann Catrin Elisabeth som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Mats Eddie som är född 1976 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Sven Östen som är född 1948 och har titeln Revisor, Sven Lundqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,