Lars Erik Lindberg AB

Stockholms län

Information

Lars Erik Lindberg AB är ett företag som finns i Upplands-Väsby. I Lars Erik Lindberg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindberg, Lars Erik Orvar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Karin Rita Marianne som är född 1957 och har titeln Suppleant, Wannholm, Monika Margareta som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Erik Lindberg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Erik Lindberg AB på telefon 08-51023328.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara konsultverksamhet inom byggbranschen, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt handel och restaurering av samlarfordon och kuriosa.

Idag är Lars Erik Lindberg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lars Erik Lindberg AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lars Erik Lindberg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-05-17 och Lars Erik Lindberg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-05-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Erik Lindberg AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lars Erik Lindberg AB har 556623-0602 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.