Sandermark Consulting AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Upplands-Väsby och Sandermark Consulting AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Sandermark Consulting AB är ett av dem. Statusen för Sandermark Consulting AB är att Bolaget är aktivt.

Sandermark Consulting AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-04-25. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sandermark Consulting AB ska trivas.

Sandermark Consulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-13. I Upplands-Väsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall erbjuda konsulttjänster inom ekonomi- administration och affärsutveckling samt att helt eller delvis äga travhästar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sandermark Consulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-13.

Idag är Sandermark Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Sandermark Consulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6013204.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sandermark Consulting AB är Heselius, Britt Margareta som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandermark, Britt Helena Elisabet som är född 1966 och har titeln Suppleant, Olofson, Hans Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Sandermark Consulting AB har 556624-3035 som sitt organisationsnummer.