JumpIT AB

Stockholms län

Information

JumpIT AB är ett av många verksamheter som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som JumpIT AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

JumpIT AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-05-29.

JumpIT AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-04-19. Men sedan 2002-08-05 så har JumpIT AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Svärmarev. 30, 194 53, Upplands Väsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JumpIT AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5931973.

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter som JumpIT AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JumpIT AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom friidrott och IT där främst inom systemutveckling, programmering och mjukvara och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JumpIT AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JumpIT AB och det är följande personer, Strand, Bo Staffan som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Bo Gösta Göran som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ericsson & Lejonhird AB som är född och har titeln Revisor, Ericsson, Stig Olof Reinhold som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för JumpIT AB är 556626-2332.