Bra Bil Sverige AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Bra Bil Sverige AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Upplands-Väsby här finns det många olika Aktiebolag. Bra Bil Sverige AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Upplands-Väsby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Bra Bil Sverige AB är momsregistrerat sedan2004-06-17 och har organisationsnummer 556627-6183.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-59001100 alternativt besöka eller skicka post till Bra Bil Sverige AB på följande adress Mätarv. 2, 196 37, Kungsängen.

Bra Bil Sverige AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Bra Bil Sverige AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ericson, Bengt Christian Robert som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . , Fallsjö, Gustaf Jan-Erik som är född 1943 och har titeln Suppleant , Waara, Lilian Yvonne som är född 1952 och har titeln Suppleant . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall självt eller genom innehav av aktier eller andelar i andra företag, äga och förvalta fast och lös egendom och idka handel med fordon, reservdelar och tillbehör och driva bilverkstadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.