Stiggy Music & Management AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Upplands-Väsby och Stiggy Music & Management AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stiggy Music & Management AB är ett av dem. Statusen för Stiggy Music & Management AB är att Bolaget är aktivt.

Stiggy Music & Management AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-05-25. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stiggy Music & Management AB ska trivas.

Stiggy Music & Management AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-15. I Upplands-Väsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva musikförlagsverksamhet och management av artister och kompositörer, bedriva utbildningsverksamhet i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stiggy Music & Management AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-15.

Idag är Stiggy Music & Management AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Stiggy Music & Management AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Stiggy Music & Management AB är Egmar, Bo Stefan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Block, Ulrika Viktoria Sofie som är född 1978 och har titeln Suppleant, Lövgren, Kurt Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Stiggy Music & Management AB har 556628-3494 som sitt organisationsnummer.